Ontwikkelen websites

Sinds eind 2009 kan Bytewings u ook helpen bij het realiseren van uw website. Dit kan inhouden dat u alleen een wijziging aan een bestaande site wilt laten aanbrengen of zelf al een ontwerp hebt en dit wilt laten bouwen. Als u nog slechts een idee hebt voor uw site, dan kunnen wij dit voor u uitwerken in een ontwerp dat vervolgens gebouwd wordt. Het ontwerp voor uw website wordt dan gemaakt door onze vaste grafisch ontwerper Tineke Verhoeff.
Het is voor ons heel belangrijk dat u tevreden zult zijn met uw site, daarom worden vooraf uw wensen goed doorgesproken.

Als u ervoor kiest de site door ons zowel te laten ontwerpen als bouwen, dan worden eerst uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens wordt een ontwerp gemaakt. Na uw goedkeuring (en eventuele aanpassing) hiervan, wordt begonnen met de bouw van de site. Tijdens het bouwen van de site kunt u meekijken naar de vorderingen en regelmatig uw mening geven.
Voor hulp bij het registreren van uw domeinnaam (internetadres) en het aanvragen van een hostingpakket kunt u ook bij ons terecht.

Kortom voor het complete traject van de realisatie van uw website kunt u gebruik maken van de diensten van Bytewings!

Klik hier voor meer informatie en voorbeelden van de door ons ontwikkelde websites of neem contact met ons op.