Ontwikkelen websites

Bytewings kan u ook helpen bij het realiseren van uw website. Dit kan inhouden dat u alleen een wijziging aan een bestaande site wilt laten aanbrengen of zelf al een ontwerp hebt en dit wilt laten bouwen. Als u nog slechts een idee hebt voor uw site, dan kunnen wij dit voor u uitwerken in een ontwerp dat vervolgens gebouwd wordt.
Het is voor ons heel belangrijk dat u tevreden zult zijn met uw site, daarom worden vooraf uw wensen goed doorgesproken.

Als u ervoor kiest de site door ons zowel te laten ontwerpen als bouwen, dan worden eerst uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens wordt een ontwerp gemaakt. Na uw goedkeuring (en eventuele aanpassing) hiervan, wordt begonnen met de bouw van de site. Tijdens het bouwen van de site kunt u meekijken naar de vorderingen en regelmatig uw mening geven.
Voor hulp bij het registreren van uw domeinnaam (internetadres) en het aanvragen van een hostingpakket kunt u ook bij ons terecht.

Kortom voor het complete traject van de realisatie van uw website kunt u gebruik maken van de diensten van Bytewings!

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van door ons gebouwde websites. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Reacties van klanten

  • Hoewel ik nooit echt gevraagd heb wat bezoekers van mijn website vinden, geven ze spontaan dat het een mooie en duidelijke website is met mooie illustraties.
  • De website is in een aantal stappen, van groot naar klein, heel netjes en deskundig tot stand gekomen. Bytewings werkt erg goed mee in heel specifieke klantwensen en maakt het gewoon mogelijk. Doordat ze ook het beheer van de site doen kan ik mijn site zo vaak ik wil met 1 enkele email updaten en zo actueel houden.
  • Ik ben heel trots op mijn nieuwe website en er superblij mee! Ik wil Riejanne Mook van Bytewings bedanken voor het bouwen van deze website en haar ook van harte bij iedereen aanbevelen!
  • Via een spontane aanbieding om een website voor mijn winkel te maken ben ik ingegaan en het was een goede beslissing.
    Het was leuk om met Bytewings te werken en ik ben echt zeer tevreden met het resultaat.
    Alles werkt prima en is duidelijk en eenvoudig. Ik ben hen erg dankbaar.
  • We zijn erg blij met onze mooie website. We kunnen er nu mensen naar verwijzen voor meer informatie of een overzicht van onze werkzaamheden, dat is heel fijn.