Spelio - speelotheek software

Uitbreidingen

Mocht u andere wensen hebben voor uitbreidingen bij Spelio, dan kunt u hiervoor een offerte bij ons aanvragen.
Algemeen
 • Bediening met een barcodescanner
  Mogelijkheid om Spelio te bedienen met een barcodescanner. U selecteert abonnementen (en dus klanten) en artikelen door het scannen van een streepjescode. Hierdoor gaat de bediening sneller en is de kans op invoerfouten kleiner.
  De benodigde barcodescanner(s) kunt u bij ons leasen of via ons aanschaffen.
Artikelbeheer
 • Inkoopadressen
  Meer informatie bijhouden van producenten en leveranciers.
Klantbeheer
 • Adresstickers van klanten afdrukken
  Functionaliteit voor het afdrukken van adressen van klanten op stickervellen.
 • Abonnementspassen van klanten afdrukken
  Deze functionaliteit geeft u de mogelijkheid voor klanten volledig zelf opgemaakte abonnementspasjes af te drukken. De opmaak en gegevens op deze pasjes kunt u via de configuratie van Spelio volledig zelf bepalen. Pasjes worden afgedrukt via een gewone printer (A4 of A5 papier). Meestal wordt hiervoor speciaal papier gebruikt waarop al een standaard brief is afgedrukt en het pasje later uitgedrukt kan worden.
 • Eigen barcodes toekennen aan abonnementen
  Naast de standaard streepjescodes kunt u met deze uitbreiding uw eigen streepjescodes toewijzen aan abonnementen. Dit is nuttig als u abonnementspasjes krijgt aangeleverd waarop al een streepjescode aanwezig is.
Uitlenen, inleveren en verlengen
 • Registreren van activiteiten
  Van georganiseerde activiteiten bijhouden welke en hoeveel kinderen deze bezocht hebben. Deze uitbreiding is nuttig als u voor de kinderen die speelgoed lenen ook activiteiten organiseert en wilt bijhouden hoeveel belangstelling er is voor de activiteiten.